Εντυπωσιακό video-καλωσόρισμα για το Ford Puma Rally1

Η ανταγωνιστική έκδοση του νέου, υβριδικού αυτοκινήτου M-Sport Ford Puma Rally1 εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά σε ένα ηλεκτρικό νέο βίντεο από τη Ford. 

 

Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην τοποθεσία συναρμολόγησης της Ford στην Κραϊόβα, Ρουμανία – η οποία γιορτάζει σήμερα το 1 εκατομμύριο όχημάτων της που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής – η συναρπαστική νέα ταινία περιλαμβάνει επίσης καμέο από τον οδηγό της M-Sport Ford World Rally Team (WRT) Adrien Fourmaux και τους συναδέλφους της Ford Craiova υπεύθυνος για την παραγωγή SUV Ford Puma με κινητήρα EcoBoost Hybrid.

 

Το M-Sport Ford Puma Rally1, που προηγουμένως είχε εμφανιστεί μόνο σε πρωτότυπη μορφή στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του 2021 στο Goodwood, στο Ηνωμένο Βασίλειο, σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της Ford στον ηλεκτροκίνητο μηχανοκίνητο αθλητισμό παγκοσμίως και πρόκειται να κάνει το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) εγκαίνια Ράλι Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο του 2022.

 

Το Ford Puma Hybrid Rally1 Gatecrashes the Party

 

Γυρισμένη από την Chrome Productions για τρεις ημέρες με πλήρωμα και περίπου 40 άτομα, η γεμάτη δράση νέα ταινία με τίτλο «Ford Puma Hybrid Rally1 Gatecrashes the Party» βλέπει το αυτοκίνητο M-Sport Ford Puma Rally1 να ζωντανεύει σε μια ηλεκτρισμένη καταιγίδα κεραυνών πριν παρέχοντας μια συναρπαστική έκθεση οδήγησης ακριβείας γύρω από τις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης της Κραϊόβα.

 

Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε και εκτελέστηκαν ακροβατικά από τον οδηγό της M-Sport Ford WRT Adrien Fourmaux χρησιμοποιώντας ράμπες και εξέδρες που αναπτύχθηκαν από μηχανικούς της Ford που εδρεύουν στις εγκαταστάσεις. Οι συνάδελφοι της Ford χρησιμοποίησαν επίσης την τεχνογνωσία τους για να ζωντανέψουν τα ρομπότ συναρμολόγησης για την ταινία.

 

Κάθε ηθοποιός που συμμετέχει στην ταινία είναι υπάλληλος της Ford και οι θεατές μπορούν επίσης να βρουν τα "Easter eggs" κρυμμένα μέσα στο βίντεο.https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/12/16/m-sport-ford-puma-rally1-leads-the-charge-to-celebrate-ford-crai.html