Η Βραβευμένη MUSTANG MACH-E

Χτισμένη από όλο το πάθος της εμβληματικής της κληρονομιάς, η Mustang Mach-E είναι το νέο σχήμα ελευθερίας. Ετοιμαστείτε για συγκινήσεις 0-60, εκτεταμένη εμβέλεια, εντυπωσιακή τεχνολογία, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και πολλά άλλα από το βραβευμένο, πλήρως ηλεκτρικό πόνι.

 

 Η  Mustang Mach-E άφησε το σημάδι της το 2021. Αυτό το πλήρως ηλεκτρικό SUV κέρδισε το βραβείο 2021 North American Utility Vehicle of the Year™ για το καλύτερο Utility Vehicle τον πρώτο χρόνο παραγωγής του.

 

Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι η Mustang Mach-E με τον χαρακτηριστικό φωτισμό και τους αυτόματους προβολείς μεγάλης σκάλας είναι μια κορυφαία επιλογή ασφαλείας IIHS για το μοντέλο του 2021.

 

Υπήρχαν 11 υποψήφιοι που οδήγησαν 15.000 μίλια με εκατοντάδες ώρες φόρτισης, αλλά μόνο ένας νικητής: το Ford Mustang Mach-E, το εναρκτήριο Ηλεκτρικό Όχημα της Χρονιάς του περιοδικού Car and Driver.

 

Ευφυής Καινοτομία: Ford BlueCruise

 

Χωρίς χέρια, περισσότερη συγκίνηση — η Mustang Mach-E μετατρέπει μια απλή οδήγηση σε χαριτωμένο παιχνίδι με το διαθέσιμο Ford BlueCruise. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να χειρίζεστε το όχημα χωρίς χέρια ενώ παρακολουθείστε από κάμερα που βλέπει προς τον οδηγό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μάτια σας στο δρόμο.
https://www.ford.com/suvs/mach-e/