Η ΟΛΟΤΕΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ FORD MUSTANG MACH

Οι ανεξάρτητες αρχές Euro NCAP και Green NCAP αποδίδουν διπλή διάκριση για το Ford Mustang Mach-E με μέγιστη ασφάλεια και πράσινες αξιολογήσεις.

Το πλήρως ηλεκτρικό SUV έχει λάβει πλέον περισσότερα από 20 βραβεία και αναγνωρίσεις για χαρακτηριστικά από την εσωτερική διακόσμηση έως τη συνδεσιμότητα.

Η βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων του Euro NCAP επεκτείνεται τώρα σε έξι πινακίδες ηλεκτροκίνητων επιβατικών οχημάτων Ford.

 

Κολωνία, Γερμανία, 27 Οκτωβρίου 2021 – Η Ford Mustang Mach-E πρόσθεσε ένα τέλειο διπλό Euro NCAP και Green NCAP 5 αστέρων στην αυξανόμενη λίστα βραβείων και αναγνωρίσεων.

 

Το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford έχει λάβει τη μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρων σε αξιολογήσεις τόσο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων όσο και από την ανεξάρτητη πρωτοβουλία που προωθεί την ανάπτυξη αυτοκινήτων που είναι καθαρά, ενεργειακά αποδοτικά και μη επιβλαβή για το περιβάλλον.

 

Η απόδοση της Mustang Mach-E σε αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης παρήγαγε σκορ 92 τοις εκατό για ενήλικες και 86 τοις εκατό για την προστασία των παιδιών επιβατών.

 

Οι βασικές προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, 1 Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking, 1 και Lane-Keeping System with Blind Spot Assist 1, συνέβαλαν επίσης στη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας. Το SUV σημείωσε πλήρη βαθμολογία για τις τεχνολογίες υποστήριξης λωρίδας κυκλοφορίας.

 

Με κινητήρα μηδενικών εκπομπών καυσαερίων, ηλεκτρικό σύστημα μπαταρίας που προσφέρει έως και 610 km αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία WLTP, το Mustang Mach-E σημείωσε επίσης πλήρη βαθμολογία σε δοκιμές καθαρού αέρα και αερίων θερμοκηπίου κατά τις αξιολογήσεις του Green NCAP.

 

Η βαθμολογία 94 τοις εκατό για την ενεργειακή απόδοση περιελάμβανε πλήρεις βαθμούς για τη λειτουργία σε εργαστηριακές δοκιμές ψυχρής και θερμής κατάστασης.

 

«Η Mustang Mach-E αναπτύχθηκε από την αρχή ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την ασφάλεια και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις σε κάθε γωνία του ολοκαίνουργιου σχεδιασμού», δήλωσε ο Stuart Southgate, διευθυντής, Safety Engineering, Ford Ευρώπης. «Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οδηγούν ένα όχημα που μπορεί να τους φροντίσει εξίσου με το περιβάλλον».Οι νέες διακρίσεις των Euro NCAP και Green NCAP έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα 20 και πλέον βραβείων για τη νέα Mustang Mach-E από όλο τον κόσμο - από το iF Design Award για την ενσωμάτωση των ηχείων του premium B&O Sound System, 3 μέχρι την κατάκτηση από την Ford του βραβείου συνδεδεμένου οχήματος "Connected Car Manufacturer Award" της Motul για την τεχνολογία SYNC επόμενης γενιάς.

 

Η Mustang Mach-E είναι ένα από τα έξι μοντέλα της Ford με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα μέχρι τώρα που έχουν βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις αξιολογήσεις του Euro NCAP. Αναμεσά τους τα νέα Ford Puma και Kuga, συμπεριλαμβανομένων των Kuga Plug-In Hybrid και Kuga Hybrid, Explorer Plug In Hybrid, Focus και Fiesta.

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/10/27/all-electric-ford-mustang-mach-e-achieves-a-perfect-5-star-for-b.html