Η FORD ΚΑΙ Η HP ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ P1 RACER ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ FORDZILLA ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΡΟΗΣ

Η Ford έφτιαξε τον απόλυτο εξομοιωτή για racing videogames!

 

Το πρωτότυπο πλήρους κλίμακας του P1 της ομάδας Fordzilla – το εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της Ford που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κοινότητα των παικτών – παρουσιάστηκε στο gamescom 2021 ως ο απόλυτος προσομοιωτής αγώνων. Τώρα, παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Gamergy 21 στη Μαδρίτη της Ισπανίας με εντυπωσιακές νέες δυνατότητες ροής.

 

Ενσωματώνοντας τρεις κάμερες 4k που εκπαιδεύονται στα πεντάλ, στο τιμόνι και στο πρόσωπο, και μια εντυπωσιακή οθόνη 10x4 μέτρων, όλο τον ενθουσιασμό των ροών simracing από το P1 racer στους οπαδούς των παιχνιδιών σε μια στιγμή. Το όχημα τροφοδοτείται από έναν σταθμό εργασίας HP Z4 με τους παίκτες να ελέγχουν το παιχνίδι μέσω ενσωματωμένου τιμονιού παιχνιδιών και πεντάλ. Τα γυαλιά HP Reverb G2 προσφέρουν στον παίκτη μια οθόνη εικονικής πραγματικότητας υψηλής ποιότητας καθώς αγωνίζεται στις μεγάλες διαδικτυακές πίστες αγώνων του κόσμου.

 

Ο ενισχυμένος φωτισμός, τόσο εμπρός όσο και πίσω, μιμείται απαλά την ανάσα ενός ατόμου που κοιμάται καθώς το P1 περιμένει τον επόμενο αγώνα. Στη συνέχεια ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς τα πίσω φώτα συγχρονίζονται με τις στιγμές πέδησης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να συνδέσουν τους εξωτερικούς θεατές στη δράση. Προσφέρεται επίσης ηχητική διέγερση, με ενσωματωμένο ηχοσύστημα που διοχετεύει ρεαλιστική, εξατομικευμένη σχεδίαση ήχου ώστε ο οδηγός να ανεβάζει την εμπειρία του προσομοιωτή αγώνων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

 

Μια προεπισκόπηση της μετατροπής του P1 στο απόλυτο έργο της πλατφόρμας ροής εικονικών αγώνων θα πραγματοποιηθεί, με τον Amko Leenarts, Design Director της Ford Ευρώπης και τον Melchor Sanz, CTO του συνεργάτη του έργου HP Spain. Η εκδήλωση Gamergy esports και το φεστιβάλ gaming διοργανώθηκε  μεταξύ 17 και 19 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο IFEMA στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Οι επισκέπτες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους οδηγούς της Team Fordzilla και να απολαύσουν την εμπειρία παιχνιδιού της Ford και της HP μέσω σταθμών simracing. 

 

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/12/17/ford-and-hp-turn-team-fordzillas-p1-racer-into-the-ultimate-stre.html