Νέο Ford Ranger Raptor: Διαθέσιμο για παραγγελία

Οι παραγγελίες για το Next-Gen Ranger Raptor είναι πλέον διαθέσιμες, ανακοίνωσε η Ford, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να προσδιορίσουν και να παραγγείλουν το απόλυτο pick-up απόδοσης.

 

Οι παραδόσεις των πελατών της δεύτερης γενιάς Ranger Raptor – που αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος – πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη του καλοκαιριού.

 

Κατασκευασμένο για πραγματικούς λάτρεις φέροντας τη σφραγίδα της Ford Performance, το απόλυτο παράγωγο επιδόσεων του pick-up με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη.Η προσθήκη ενός ολοκαίνουριου  κινητήρα Twin-turbo 3,0 λίτρων EcoBoost V6, 1 αποσβεστήρες FOX® Live Valve και επτά επιλέξιμες λειτουργίες μετάδοσης κίνησης για βελτιστοποιημένη απόδοση σε διάφορα εδάφη. Ένα αποκλειστικό σύστημα ενεργής εξάτμισης στην κατηγορία του προσφέρει ρυθμιζόμενους ήχους κινητήρα με τέσσερις λειτουργίες εξάτμισης για να ταιριάζει σε διαφορετικά σενάρια οδήγησης.Οι επιβάτες επωφελούνται επίσης από την πιο πρόσφατη τεχνολογία που ελέγχεται μέσω του ψηφιακού συμπλέγματος 12,4 ιντσών και της κεντρικής οθόνης αφής 12 ιντσών – με το σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4A® 2 νέας γενιάς της Ford.

 

Οι πελάτες μπορούν επίσης από σήμερα να κατασκευάσουν και να τιμολογήσουν το Ranger Raptor των ονείρων τους χρησιμοποιώντας τον online διαμορφωτή της αυτοκινητοβιομηχανίας,με επιλογές χρωμάτων όπως Arctic White, Blue Lightning, Code Orange και λειτουργίες όπως το πακέτο Raptor Exterior Dress-Up, ένα πακέτο Splash Decal, λειτουργικοί ράβδοι φόρτωσης και ρολά.

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2022/05/18/ford-opens-order-books-for-tougher--smarter--more-powerful-next-.html