Νέο M-Sport Ford Puma Rally1

Νέο αυτοκίνητο M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε αγωνιστικά χρώματα καθώς η Ford και η M-Sport γιορτάζουν 25 χρόνια συνεργασίας που κέρδισε επτά πρωταθλήματα.

Η σειρά οδηγών της M-Sport Ford World Rally Team για το Ράλι Μόντε Κάρλο περιλαμβάνει τους Craig Breen, Adrien Fourmaux, Gus Greensmith και την επιστροφή του θρύλου του ράλι Sébastien Loeb.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA εισέρχεται σε μια συναρπαστική νέα εποχή στο Μόντε Κάρλο καθώς τα υβριδικά συστήματα κίνησης ανεβαίνουν στη σκηνή για πρώτη φορά.

Η M-Sport Ford World Rally Team (WRT) έδωσε σήμερα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού την πρώτη τους ματιά στη συναρπαστική ζωηράδα του ανταγωνισμού που θα βοηθήσει το νέο αυτοκίνητο M‑Sport Ford Puma Hybrid Rally1 να εξηλεκτρίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA 2022 (WRC). 

Το M‑Sport Ford Puma Hybrid Rally1 κάνει το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο στο Ράλι Μόντε Κάρλο, 20-23 Ιανουαρίου. Τρία αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν σε όλη τη σεζόν του WRC του 2022 από τους οδηγούς Craig Breen, Adrien Fourmaux και Gus Greensmith. Επιπλέον, ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι της FIA, Sébastien Loeb, θα ενταχθεί στην ομάδα M‑Sport Ford World Rally Team για να αγωνιστεί στο φετινό Ράλι Μόντε Κάρλο, μια διοργάνωση που έχει κερδίσει επτά φορές στο παρελθόν.

Η σεζόν του 2022 του WRC σηματοδοτεί την 25η επέτειο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Ford και της M-Sport που έχει προσφέρει επτά πρωταθλήματα και περισσότερες από 1.500 νίκες στα εμβληματικά αυτοκίνητα ράλι, συμπεριλαμβανομένων των M-Sport Ford Fiesta WRC και Ford Focus RS WRC. Από την έναρξη της συνεργασίας, η M-Sport και η Ford έχουν παραδώσει ένα ρεκόρ 268 διαδοχικών βαθμών κατασκευαστών.

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2022/01/15/m-sport-ford-puma-hybrid-rally1-racing-livery-and-drivers-unveil.html