Ποτέ δεν είναι αργά για μια Ford Mustang Mach-E

Μετά από μια ζωή βενζινοκίνητων οχημάτων, ο 87χρονος Pedro García αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αγκαλιάσει το μέλλον καθώς κάνει την αλλαγή σε ηλεκτρικό – με το όχημα της επιλογής του την πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E.

 

Ο Pedro έχει στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα Ford όλα αυτά τα χρόνια, αναπτύσσοντας στενή σχέση με την ομάδα στην τοπική αντιπροσωπεία του με έδρα την Denia, Auto Christian, στο Αλικάντε της Ισπανίας. Φρόντισαν να είναι από τους πρώτους που είδαν μια Mustang Mach-E και, όταν τον κέρδισε το στυλ της, φρόντισαν να είναι και ένας από τους πρώτους πελάτες τους Mustang Mach-E. Από τότε, ήταν εκεί σε κάθε βήμα για να βοηθήσουν τον Πέδρο να μάθει και να προσαρμοστεί στο νέο του αυτοκίνητο. Όχι ότι χρειάζεται πολλή βοήθεια.

 

Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό όχημα υψηλής τεχνολογίας θα ήταν δύσκολη στην ηλικία του, ο Miguel Estrela, πωλητής στο Auto Christian, σημειώνει πόσο καλά ο Pedro έχει κατακτήσει τη Mustang Mach-E. Γνωρίζει νεότερους ανθρώπους που εξακολουθούν να βρίσκουν την ιδέα να στραφούν στον ηλεκτρισμό, αλλά, όπως αποδεικνύει ο Pedro, ακόμα και με μια ζωή βενζινοκίνητων συνηθειών πίσω του, η μετάβαση είναι ευκολότερη από ό,τι φαντάζονται.

 

Η φόρτιση, συγκεκριμένα, είναι κάτι στο οποίο ο Pedro προσαρμόστηκε γρήγορα. Με ένα επιτοίχιο κιβώτιο εγκατεστημένο στο σπίτι του, απλά το συνδέει το βράδυ, ξυπνώντας σε ένα πλήρως φορτισμένο όχημα το πρωί. Η ησυχία και η ευκολία χρήσης που προσφέρει η Mustang Mach-E –ιδιαίτερα με την οδήγηση με ένα πεντάλ– τον ​​έχουν κάνει να ταξιδεύει σε μέρη που δεν έχει πάει εδώ και πενήντα χρόνια, μόνο και μόνο επειδή μπορεί. Και το καλύτερο, σύμφωνα με τον Pedro; Δεν χρειάζεται πλέον να σταματά σε πρατήρια καυσίμων, ούτε καν να σταματήσει για να συμπληρώσει τη φόρτιση χάρη στη γκάμα της Mustang Mach-E. 1

 

Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται την αλλαγή, αλλά ο Πέδρο δείχνει ότι ακόμη και στην ηλικία του η προσαρμογή στο μέλλον μπορεί να είναι ευκολότερη και πιο ευχάριστη από το αναμενόμενο.https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/12/20/meet-the-87-year-old-making-the-switch-to-electric-with-fords-mu.html