Τα βασανιστήρια του Ford E-Transit

Η Ford βασάνισε το E-Transit μέσω μιας αυστηρής σειράς δοκιμών για να διασφαλίσει ότι είναι τόσο ανθεκτικό όσο και τα παρεμφερή μοντέλα με κινητήρα ντίζελ. Η προσέγγιση χωρίς συμβιβασμούς αναδημιουργεί τα αποτελέσματα της οδήγησης άνω των 240.000 χιλιομέτρων - ή μιας δεκαετίας σκληρής δουλειάς - για πελάτες που λειτουργούν στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 

Αυτή ήταν η πρόκληση που αντιμετώπισε το νέο Ford E-Transit - η ηλεκτρική έκδοση του φορτηγού φορτίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο - κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού καθεστώτος δοκιμών που έχει σχεδιαστεί για να αναδημιουργήσει τα αποτελέσματα μιας εντατικής διάρκειας ζωής των πελατών πριν ξεκινήσει η πώληση του αρχές του 2022.

 

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το ηλεκτρικό E-Transit αντιμετώπισε δύσκολες χειμερινές συνθήκες οδήγησης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. προσομοίωση ακραίας θερμότητας, κρύου και υψομέτρου στο περιβαλλοντικό θάλαμο δοκιμών της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας · και τις γιγαντιαίες λακκούβες και τις τραχιές επιφάνειες του δρόμου στο Lommel Proving Ground της εταιρείας στο Βέλγιο.

 

Το φορτηγό έπρεπε επίσης να αποδείξει ότι μπορούσε να λειτουργήσει στους -35 βαθμούς Κελσίου - πιο κρύο από έναν τυπικό χειμώνα της Σιβηρίας - και με ένα πλήρες φορτίο, η τιμωρία ανέβηκε στα 2.500 μέτρα, τόσο ψηλά όσο η Αυστρία Grossglockner High Alpine Road, ένας από τους υψηλότερους ασφαλτοστρωμένους δρόμους στην Ευρώπη.

 

Τονίζεται, πως η ετοιμότητα του E-Transit για εργασία, θα αποδειχθεί περαιτέρω μέσω εκτεταμένων δοκιμών πελατών στους τομείς των σούπερ μάρκετ, των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και των «last-mile» διανομών, που θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος. Αυτές οι δοκιμές θα βοηθήσουν τη Ford να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών της, σχετικά με τη λειτουργία του E-Transit, το οποίο προσφέρει σημαντικές δυνατότητες ενίσχυσης της παραγωγικότητας.https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/06/22/rough-day-at-work--all-electric-ford-e-transit--torture-tests-si.html