ΤΑ 9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FORD KUGA HYBRID

1) ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός του νέου Ford Kuga Hybrid, είναι  μοντέρνος και εμπνέεται από τις τελευταίες γενιές Ford Fiesta και Ford Focus. Σε γενικές γραμμές, το αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο (4 μέτρα και 61 cm), ευρύτερο και χαμηλότερο από την προηγούμενη γενιά. Αυτό που αλλάζει είναι πάνω απ 'όλα μπροστά, το οποίο αντικατοπτρίζει τη νέα οικογενειακή αίσθηση του Blue Oval, με την υιοθέτηση νέων πλήρων προβολέων LED.

 

2)ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Το εσωτερικό του νέου Ford Kuga αυξάνει την τεχνολογική του ποιότητα: στην πραγματικότητα, υπάρχει το σύστημα FordPass Connect και το σύστημα ψυχαγωγίας Sync3, που περιλαμβάνεται στην κομψή οθόνη 8 ιντσών που κυριαρχεί στο κέντρο του ταμπλό.

 

3) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ

Το νέο Kuga είναι το πιο ηλεκτροκίνητο  στην ιστορία της Ford. Οι καιροί το απαιτούν. Αλλά το Kuga κάνει ένα ακόμη βήμα, παντρεύοντας όλες τις υβριδικές εκδόσεις: EcoBlue Hybrid (ή την ελαφριά υβριδική παραλλαγή του 2.0 turbodiesel), Full Hybrid και Plug-in Hybrid, την έκδοση πολύ πιο κοντά στο καθαρό ηλεκτρικό.

 

4) ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ HΥBRID

Ο κινητήρας του νέου Ford Kuga Hybrid είναι ένα πλήρες υβριδικό σύστημα με λειτουργία αυτόματης φόρτισης (δηλαδή, επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα): η ένωση είναι μεταξύ ενός βενζινοκινητήρα Atkinson κύκλου 2,5 λίτρων, ενός ηλεκτροκινητήρα και 1,1 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία φυσικά δεν χρειάζεται να ανεφοδιαστεί από έξω για να ολοκληρωθεί η εικόνα, ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Ισχύς: 190 HP.

 

5) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Με το νέο Ford Kuga Hybrid, το House of the Blue Oval κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά από την άποψη της μηχανικής τεχνολογίας, εισάγοντας την αυτόματη αποσύνδεση του AWD (ή του τετρακίνητου).

 

6) ADAS ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Το νέο Ford Kuga Hybrid χαρακτηρίζεται επίσης από την παρουσία μιας πλήρους μπαταρίας  Adas.

7) ΠΟΛΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ήδη το επίπεδο εισόδου του νέου Ford Kuga Hybrid, που ονομάζεται Connect, περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο κλίματος με διπλή ρύθμιση οδηγού-επιβατών, προβολείς LED, τροχούς 17 ", ψυχαγωγία 8" με οθόνη αφής και ένα πλούσιο κιτ αφιερωμένο στην ασφάλεια. , το οποίο περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση λωρίδων και έλεγχο ταχύτητας.

8) ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟYΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος ευνοεί την άνεση για οδηγούς και επιβάτες. Αλλά δεν είναι το μόνο στοιχείο. Το νέο Ford Kuga Hybrid, στην πραγματικότητα, είναι επίσης και πάνω απ 'όλα σχεδιασμένο για οδηγούς που ταξιδεύουν καθημερινά. Για αυτό, η άνεση είναι επίσης οπτική και ακουστική.

 

9) ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2019, το νέο Ford Kuga έφτασε στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η υβριδική σειρά περιλάμβανε αρχικά το Plug-in Hybrid και το Mild Hybrid, ενώ το Kuga Hybrid ολοκλήρωσε πρόσφατα την σειρά.