Team Fordzilla P1

Η τελευταία εξέλιξη του αγωνιστικού αυτοκινήτου Team Fordzilla P1 παρουσιάζει μια νέα μοναδική βαφή που έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της, καθώς και το ήθος της Ομάδας Fordzilla P1. να συνεχίσει να ξεπερνά τα όρια.

 

Η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση στο Άλκμααρ που διοργανώνεται από τη που διοργανώνεται από την Ford Ολλανδίας και τους οικοδεσπότες των esports αγώνων Racesquare, όπου οι παίκτες όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους εαυτούς τους στο αντανακλαστικό χρώμα, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν μέσα στο αγωνιστικό αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας που λειτουργεί ως προσομοιωτής παιχνιδιών και πλήρως ανεπτυγμένη πλατφόρμα ζωντανής ροής.Η ομάδα πίσω από την πιο πρόσφατη εμφάνιση χρησιμοποίησε μια πειραματική διαδικασία που περιλάμβανε πολλές δοκιμές και λάθη για να επιτύχει ένα φινίρισμα  που μέχρι τώρα θεωρούνταν αδύνατο να πάρει σάρκα και οστά . Το αποτέλεσμα των πολλών δοκιμών είναι ένα ανακλαστικό πορτοκαλί φινίρισμα που αλληλεπιδρά με το φως και το περιβάλλον με σχεδόν εξωπραγματικό τρόπο.

 

Αυτή είναι η πέμπτη αλλαγή χρώματος για το διαρκώς εξελισσόμενο εγχείρημα , που είχε αρχικά αποκαλυφθεί σε λευκό πριν ‘φορέσει’’ το φθορίζον κίτρινο χρώμα για το ντεμπούτο του ως προσομοιωτής αγώνων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για χρήση αυτού του ειδικού φινιρίσματος βαφής σε οχήματα παραγωγής Ford.

 

Από τη σύλληψή του όλου έργου P1, προσπάθησε να ξεπεράσει τα όρια, ως το πρώτο όχημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών από μια αυτοκινητοβιομηχανία και της κοινότητας gaming. Πάνω από 250.000 ψήφοι στο Twitter οδήγησαν στην τελική σχεδίαση από τον Arturo Ariño και στο εσωτερικό όραμα του Robert Engelman, σχεδιαστών και των δύο της Ford.

 

Αποκαλύφθηκε αρχικά το καλοκαίρι του 2020, μόλις τρεις μήνες αργότερα η Ford παρήγαγε ένα μοντέλο του οχήματος πλήρους κλίμακας σε ζωντανή μετάδοση.

 

Λίγους μήνες αργότερα, παρακολούθησε το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με ολοκαίνουργια χρώματα, γιορτάζοντας την 55η επέτειο από τη διάσημη νίκη της Ford στο 24 Hours of Le Mans.

 

Στο gamescom 2021, το P1 εξελίχθηκε για άλλη μια φορά καθώς έγινε ο απόλυτος προσομοιωτής gaming. Στη συνέχεια, στο Gamergy στη Μαδρίτη αργότερα το ίδιο έτος ενσωματώθηκαν τεχνολογίες ροής για να επιτρέψουν τη ζωντανή μετάδοση απευθείας από το αυτοκίνητο. Με περισσότερα σχέδια στα σκαριά, η εξέλιξη του αγωνιστικού αυτοκινήτου P1 δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.Team Fordzilla

 

Η Ford παρουσίασε την ομάδα esports Team Fordzilla στο gamescom 2019 σχηματίζοντας ομάδες στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθεμία με επικεφαλής έναν αρχηγό ομάδας. Παίχτες από κάθε αγορά  στρατολογούνται σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς καθώς και σε περιφερειακούς.

 

Για να αξιοποιήσει την επιτυχία των πρώτων ετών, το 2022 η ομάδα Fordzilla αναδιαρθρώθηκε για να δώσει πραγματική εστίαση στις βασικές πλατφόρμες της, προκειμένου να επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη,διατηρώντας παράλληλα τις στενές σχέσεις της με τις τοπικές αγορές

media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2022/04/14/experimental-reflective-paint-of-team-fordzilla-p1-racer-gives-g.html